Vad du kan 

Pris: 800kr

60 min behandling

 

Tel: 072-3002594

Epost: ahl@mias-halsorum.se

 

 

 

 

Vad du kan få hjälp med


 

Jag behandlar kroniska och akuta smärttillstånd, exempelvis rygg, knä, höft, led och axelbesvär, du kan också få hjälp med stressymptom och sömnsvårigheter

 

Jag behandlar även allergier, exempelvis hund, katt, häst, pollen och matallergier.

 

Kinesiologi är en behandlingsform som riktar sig till alla nivåer i kroppen. Det innebär att en allergi eller smärta även kan behandlas på ett emotionellt plan om detta behov visar sig i en behandling. Kinesiologi är en kraftfull teknik som kan ge fina resultat och stärka kroppen vid stressrelaterade symtom.

 

Din behandling inleds med ryggmassage då jag släpper på spänningar längs ryggraden. Jag arbetar med att stötta kroppen strukturellt via fria flöden från ryggraden och samtidigt höja energinivån. På så sätt ökar din kropps resurser och förmågan till självläkning. Kroppen ges möjlighet att läka obalanser och smärta, ditt immunförsvar stärks och allergier motverkas.

 

Kinesiologi som friskvård

 

Kinesiologi finns med på Skatteverkets listade friskvårdaktiviteter.

Det innebär att du som  företagare kan erbjuda dina anställda  denna behandlingsmetod. Kinesiologi är ett gott komplement till konventionell rehabilitering när det gäller att förebygga sjukskrivningar och hjälpa anställda att återgå till arbete efter en sjukskrivning.

 

Hör av er om ni vill veta mer om hur jag arbetar för att skapa ett hälsosamt arbetsklimat med friska anställda.     

 

 

 

 

 

Mias Hälsorum

Rosenkvartsgatan 50

55447 Jönköping

Tel: 072 3002594

Epost: ahl@mias-halsorum.se

Copyright @ All Rights Reserved